Voor heel België is dit een lastige periode. Alle fysieke evenementen zijn verboden, waardoor de presentaties van onze SportSprekers niet meer kunnen plaatsvinden. Graag blijven onze sprekers je ook tijdens en na moeilijkere tijden inspireren en motiveren en daarom hebben ze speciaal online seminars ontworpen. Aangezien de meesten van ons tegenwoordig vanuit huis werken, is dit hét moment om jezelf te blijven inspireren, motiveren en aan te moedigen om te blijven bewegen.

Gratis webinars van sprekers uit de sportwereld

In deze moeilijke tijden is nog maar eens gebleken hoe kwetsbaar we zijn.  We moeten ondergaan en dat weegt niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar door. In deze webinar bespreekt Paul Van Den Bosch heel specifiek waarom voldoende en met de juiste intensiteit bewegen zo belangrijk is en hoe je tot een betere algemene lichaamsconditie en een grotere mentale weerbaarheid in moeilijke omstandigheden kunt komen.

Paul Van Den Bosch
Het belang van bewegen in coronatijden

19/05/2020 - 13u30
Inschrijven

Laat je inspireren door ervaren topsporters en topcoaches

Sven geeft je een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke carrière? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? Hoe kan sport mensen verbinden met elkaar? 

Sven Nys
Winnaars hebben een plan

 02/06/2020 - 09u30
Inschrijven

In tijden van corona is onze energiebalans meer dan ooit een prioriteit. Om veerkracht te ontwikkelen en sterker uit deze periode te komen, geeft Dominique graag tips & tricks rond mentale, emotionele en fysieke energie. Wil je efficiënter omgaan met je energie, focus en vitaliteit? Dan is deze webinar een echte opportuniteit! 

Dominique Monami
Energymanagement in tijden van corona

14/05/2020 - 09u30

Schrijf je meteen in voor een gratis online sessie

Wat is SportSpreker?

SportSpreker is hét online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. 


Wil je jouw medewerkers of collega's vanuit huis  inspireren? Ontdek de mogelijkheden.

Contact opnemen

+32 3 808 15 73 

+32 498 30 67 44 (Buiten kantooruren)

info@sportspreker.be

Sportspreker
Inschrijven
sportspreker
Inschrijven